KEN JIJ HET SPELLETJE DRIE OP EEN RIJ?

 

 

 

Wat zat er een lange tijd tussen het vorige blog en deze hè? Onze excuses! Het is niet dat we ingesukkeld waren of in een writersblock verkeerden maar het hoogseizoen met drie foodtrucks barstte in alle hevigheid los en dat was natuurlijk prioriteit nummer één!

FEESTJE

En hoewel het seizoen voor ons nog steeds bezig is, kunnen wij nu al zeggen: Wat was het mooi! We hebben op zoveel bijzondere evenementen gestaan en zoveel mensen blij mogen maken met ons lekkers. Daar waar wij vorig seizoen nog veel in België en Duitsland ‘opereerden’, waren het nu juist meer de Nederlanders die van ons en ons lekkers konden genieten. Wat hebben we mooie mensen ontmoet en mogen werken met fijne organisaties en collega’s. Een waar feestje, dat wàs het!

HET FOODTRUCKSEIZOEN LOOPT TEN EINDE

Dit feestje met openbare events en festivals loopt nog tot half oktober door maar in alles is voelbaar en zichtbaar dat het seizoen ten einde loopt. We kunnen niet meer zomaar uitgaan van stralend mooi weer nu de herfst Nederland probeert te veroveren. Jammer want wij houden zó van de zon en het sfeertje wat dit met zich meebrengt op festivals. In onze agenda werken we met kleurtjes; Rood zijn de opties, groen zijn de openbare events & festivals en blauw zijn de cateringopdrachten. Kijkend naar de maanden oktober t/m april zien we vooral heel veel blauw en dat is fijn!

CATERING OP LOCATIE

Onze foodtrucks blijven in de winterperiode namelijk niet werkloos in de loods staan. Daarvoor vinden wij ons werk veel te leuk. In de wintermaanden vervullen wij daarom allerlei cateringopdrachten bij bedrijven en particulieren die wat te vieren hebben. Ons aanbod blijft dan ook niet beperkt tot fruitsmoothies, bekers fruit en wafellolly’s. Bij catering is alles mogelijk en geen aanvraag is ons te gek!

CONCEPTEN

Zo rollen we ook deze winter weer graag naar je toe met ons ‘tosti & panini-concept’, ons ‘rijk-gevulde-soepen-concept’, ons ‘saladshaker-concept’ en ons ‘rijst & noodle-concept’. Uiteraard blijven ook onze ‘smoothies, fruit & wafellolly’s’ foodtruck en onze ‘Snoepiezzz truck met oud-Hollands snoepgoed en slushpuppy vrolijk doorrollen’. Het belooft een mooie winter te worden op weg naar ons 4e zomerseizoen en we hebben er zin in!

WERK AAN DE WINKEL

En oh ja; Tussen het cateren door trekken we deze winter onze klusoveralls weer aan. 
Het alom bekende spelletje heet namelijk Vier op een Rij…

Wil jij niets missen van onze avonturen in de winter? Volg ons dan via facebook, instagram en ons blog. Of wil jij weten wat Lekker Hotel Mama deze winter kan betekenen op jouw (bedrijfs)feest of evenement? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

e-max.it: your social media marketing partner
Ga naar boven