Bij het ontwerpen van onze nieuwe website stond één ding vast; Er moest sowieso een blog op komen… Waarom? Dat zal ik je vertellen!

Vaak krijgen wij op een evenement de vraag hoe we aan onze naam, Lekker Hotel Mama, zijn gekomen. Daar gaat een verhaal aan vooraf. In september 2013 verscheen mijn boek ‘Hotel Mama’; Een autobiografische roman over het leven in ons gezin, een levendig gezin met drie dochters. Ik beschrijf in dit boek de hoogte- en dieptepunten uit ons leven samen maar vertel ook over hele normale situaties die in elk gezin voor komen. De rode draad in dit boek is de onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en onze dochters gemixt met een enorme dosis doorzettingsvermogen en positiviteit. De kaft van het boek is rood, er prijkt een groot hart op de voorkant en ieder nieuw hoofdstuk begint met een hartje. Hotel Mama staat voor liefde!

In 2014 ontstond het spontane idee om een vintage caravan om te bouwen tot verkoopwagen. Eerder hadden wij al een horecabedrijf, op een mooie vaste locatie in Friesland. Na de bedrijfsbeëindiging in 2005 bleef het echter kriebelen. Ik was er van overtuigd dat ik ooit weer ‘iets’ binnen de horecabranche zou gaan ondernemen. Het was alleen nog de vraag wat & wanneer.

In oktober 2014 deed er zich een kans voor die ik niet aan me voorbij kon laten gaan. Via via mocht ik een oude caravan ophalen. Een caravan die al enige jaren niet meer in gebruik was, waarvan alle sleutels ontbraken en waarvan de deur, ramen en gordijnen potdicht zaten. We haalden haar op, doopten haar tot Dotje en ons grote avontuur begon…

In de zes daaropvolgende weken transformeerden we Dotje eigenhandig van een oud vervallen caravannetje in bruintinten naar een sprankelende frisse foodtruck, geheel in het verlengde van het boek ‘Hotel Mama’; Ze werd rood, met hartjes, met gezellige stipjes en met een heleboel sfeer en gezelligheid! Het was voor ons een logisch gevolg dat dit de lekkere tak van Hotel Mama ging worden en zo ontstond automatisch de naam ‘Lekker Hotel Mama’.

Inmiddels, twee jaar later, zijn er drie ’Dotjes’. Allen met de naam Lekker Hotel Mama en allen in dezelfde stijl; Rood met hartjes, stippeltjes, sfeer & gezelligheid en iedere Lekker Hotel Mama foodtruck beleeft steeds weer allerlei avonturen in binnen- en buitenland. Je vindt ze op muziekfestivals, op grote en kleine evenementen, op besloten partijen en op foodtruckfestivals.

Op dit blog gaan we deze avonturen met jullie delen.
Met liefde,  want bloed kruipt…

Veel leesplezier!

e-max.it: your social media marketing partner
Ga naar boven