Foodtruck bites
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Heb jij al eens iets gewonnen? Uit ervaring kunnen we je vertellen dat het erg leuk is om te winnen. Wij winnen namelijk heel vaak. En nee, dan heb ik het niet over grote prijzen of geldbedragen maar over het winnen van een fijn gevoel.

Dat euforische gevoel ervaren we als foodtrucker vaak meerdere keren per week. Want hoe geweldig is het als je een mooie offerte hebt mogen schrijven en dan te horen krijgt dat je de opdracht hebt gekregen? Of als je je hebt aangemeld voor dat ene festival of evenement waar je zo graag zou willen staan en je dan bericht krijgt dat ze je heel graag aan de food line-up willen toevoegen? Dat voelt voor ons steeds weer als winnen en ja, dat geeft een fijn gevoel!

Een grote prijs wonnen wij ook al eens. Dat was in januari 2016 op de Horecava in de RAI in Amsterdam. Daar werd voor het eerst het NK Wafel Bakken georganiseerd en wij stapten vol enthousiasme in dit avontuur. Niet persé om te winnen maar vooral omdat het ons publiciteit op zou kunnen leveren. Natuurlijk stopten we heel veel liefde in onze wafelcreatie waarvoor we tijdens de finale op de wedstrijdvloer slechts 8 minuten de tijd kregen. In die tijd moesten we 3 identieke bordjes klaarmaken en presenteren, een behoorlijke uitdaging! De race tegen de klok was enorm maar het lukte en onze creatie stond mooi te pronken tussen alle andere wafelcreaties van de deelnemende wafelbakkers. En toen kwam de uitslag… Na een stevig juryberaad was onze wafelcreatie de winnaar geworden in de categorie ‘Meest Innovatief & Origineel.’ We ontvingen een heuse oorkonde en een grote zilveren beker en het gevoel wat ons dit gaf, is nauwelijks met woorden te beschrijven. We aarzelden twee maanden geleden dan ook geen seconde toen we opnieuw werden uitgenodigd voor deelname aan het NK Wafel Bakken 2017. Natuurlijk doen we weer mee! Dit keer met een andere maar minstens zo verrassende creatie en ook dit keer weer vol liefde en enthousiasme. Of we weer in de prijzen gaan vallen? Ik weet het niet maar meedoen voelt nu alweer als winnen en dat gevoel is heerlijk! Op donderdag 12 januari 2017 is het zo ver, dan staan we in de finale van het NK Wafel Bakken 2017. Waar? Op de Horecava in de RAI in Amsterdam!

Weet je trouwens wat ook als winnen voelt? Als we zien dat ons persbericht is opgepikt en staat gepubliceerd in de krant of in een online artikel. Of als we genoemd worden in een artikel over leuke foodtrucks of die leuke foodtruckfestivals. We stonden al (meer dan) eens in regionale kranten maar ook werden we met leuke foto genoemd in de Telegraaf en Golf Magazine. Dat is voor ons ook een soort van winnen!

Een paar weken geleden verscheen exclusief voor XENOS een speciale reeks kookboeken, uitgegeven door Miller Media & Concepts. Eén van deze boeken is ‘Foodtruck Bites’; Een kookboek gevuld met 30 recepten van streetfood-gerechtjes, samengesteld door zeven ervaren foodbloggers. En wie prijkt daar op de eerste pagina? Juist, Lekker Hotel Mama! Wat een eer en wat een heerlijk gevoel van winnen weer!

Zou jij ook wel eens willen winnen? Mooi! Wij geven namelijk 2 van deze ‘Foodtruck Bites’ kookboeken weg. Zomaar, omdat winnen zo leuk is!

Kans maken? Like Lekker Hotel Mama op facebook en laat ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten waarom jij dit kookboek zou willen winnen. Op 22 december 2016 nemen wij via email contact op met de winnaars en laten wij op facebook weten wie er hebben gewonnen.
Meedoen kan t/m 21 december 2016.

e-max.it: your social media marketing partner
Ga naar boven