Niuw seizoen
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Deze week realiseerde ik me dat we pas twee jaar geleden aan de vooravond van ons eerste meerdaagse event stonden. Twee jaar geleden pas!! 

Wat maakten we sindsdien veel mee. Het eerste seizoen stonden we met onze eerste foodtruck op allerlei verschillende evenementen. Van braderieën, hippie-markten en dorpsfeesten tot grote landelijke sportevents en kleinere festivals; We waren er bij met onze smoothies, bekers fruit en wafellolly's! Al tijdens het seizoen kriebelde het bij het idee dat er misschien ooit een tweede foodtruck bij zou komen... 

Winterperiode

Na een mooi eerste seizoen waarin we vooral ontdekten waar we wel en niet moesten gaan staan, volgde de winterperiode. Het was een pittige tijd en met name de eerste maanden van het nieuwe jaar vielen ons zwaar. Er werd weinig georganiseerd en daar waar we konden staan, draaiden we meestal niet lekker. We bleven echter geloven in onszelf en de droom die we hadden. Er kwam tenslotte weer een nieuw seizoen aan vol kansen en events; Ons tweede seizoen!

Nummer 2

Via via kwamen we in contact met iemand die een nieuwe eigenaar zocht voor een oude Engelse caravan. Die caravan verdiende volgens hem een mooi volgend leven. Na het zien van onze website met foto's van de door ons zelf gepimpte eerste caravan, gunde de beste man ons zijn Engelse oldtimer en zo werd in mei 2016 onze tweede foodcaravan geboren! We vulden opnieuw een agenda, veelal met leuke foodtruckfestivals in binnen- en buitenland. Het werd een vol en druk seizoen met mooie evenementen en nog meer ervaringen!

Catering aanvraag

Het was begin september toen ik een catering aanvraag binnenkreeg voor later die maand. In al mijn enthousiasme bracht ik een mooie offerte uit en toen ik de optie in de agenda wilde zetten, zag ik dat ik dat beide foodtrucks al gepland stonden op andere evenementen dat weekend. Het was het makkelijkst geweest om de offerte in te trekken maar dat deed ik niet... Mocht de offerte doorgaan, dan kwam er vast wel een oplossing. 
En zo gebeurde het uiteindelijk ook. Op de dag dat het bericht kwam dat de catering opdracht doorging, werden we benaderd door een caravanhandelaar. Hij had een mooie Engelse oldtimer caravan in zijn bezit, rood met witte stippen. De caravan was door een eerdere eigenaar omgebouwd tot foodtruck. Konden wij er misschien wat mee? We zijn er meteen op af gegaan en nog diezelfde dag reden we met de derde foodtruck naar huis. Na ruim een week verven en klussen beleefde ze eind september haar eerste opdracht. Wat waren we trots op ons derde pareltje binnen anderhalf jaar!

Winter 2

De winterperiode volgde weer maar deze keer verliep het anders. De agenda was veelal gevuld met leuke catering opdrachten afgewisseld met een vaste standplaats voor langere tijd. Tussendoor genoten we van onze vrije weekenden en van ons gezin, familie en vrienden. Ook werden weer nieuwe plannen uitgebroed.....

2017 here we come

En nu? Het is inmiddels maart 2017 en we staan aan de vooravond van ons 3e seizoen. Een derde seizoen met maar liefst drie foodtrucks. Twee van de drie staan vanaf april vol ingepland op de leukste festivals en evenementen en de derde agenda loopt steeds voller met cateringopdrachten. Wat hebben we er zin in en wat hebben we al een mooi bedrijf opgebouwd in de afgelopen twee jaar!

e-max.it: your social media marketing partner
Ga naar boven