Hans Verweij
ski liefhebber
gefocusd aan de wedstrijd wafelbakken bezig
FACEBOOK

Hans Verweij

Food en koken zijn mijn passie! Na mijn opleiding ben ik begonnen als F&B manager en ik heb daarna in verschillende disciplines binnen de horeca en (bedrijfs)catering gewerkt bij diverse grotere bedrijven en cateraars in Nederland. Als zelfstandig ondernemer heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in ons eigen horeca bedrijf. De laatste jaren heb ik als interim- en/of crisismanager gewerkt in binnen- en buitenland, als GM van een nieuw hotelappartementencomplex in Griekenland en een wintersporthotel in Zwitserland. Ook heb ik, als interim chef-kok, een wellness centrum van een nieuw team en nieuwe procedures voorzien. Het kleinschalige van een foodtruck, het contact met zoveel verschillende mensen op evenementen en bij bedrijven, scholen en instellingen, maken het concept foodtruck voor mij tot een onweerstaanbare tak van sport.

e-max.it: your social media marketing partner
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Ga naar boven